Частното образование и обучениекорица

Маркетингово-издателска къща „Инфо Клас“ има удоволствието да Ви покани за участие в Шестото издание на Каталога на Българските Тур оператори и Тур агенти „Bulgarian Travel Agents“ издаван под егидата на БАТА — Българската Асоциация на Туристическите Агенти.

Мисия

Мисиятa на справочния каталог „Bulgarian Travel Agents“ е да представи и промоцира на националния и световен пазар българските туристически посредници. Обединявайки в едно издание, бизнес профилите на българските тур оператори и тур агенти, изданието очертава по-мащабна рамка на българския туристически бизнес и допринася за повишаване на неговия имидж и конкурентно способност.

Цели

Основни цели на каталога са:

  • да предостави пълна, актуална и акуратна контактна информация за българските туристически посредници;
  • да представи чрез унифициран модел бизнес профилите на Българските ТО/ТА, включващи техните основни компетенции, пазари и продукти.
Съдържание

Каталога включва Бизнес Профили на Български туристически посредници подредени по азбучен ред. Бизнес профилите са разделени на две основни секции — Контактна информация и „company profiles“.

В каталога са публикувани подробно представяне — бизнес профил на Българската асоциация на туристическите агенти и националната Агенция по туризъм.

Параметри
  • Пълноцветно (4+4);
  • Език - Английски;
  • Формат А5;
  • Корици: 250 гр. гланц едностранен UV лак;
  • Тяло: 115 гр. мат;
  • Тираж: 5 000 бр.
Разпространение

Международните и вътрешни туристически борси, чрез щандовете на БАТА и националните щандове на Агенцията по туризъм; търговски представителства и дипломатическите мисии в чужбина, чуждестранните посолства в България
Структурите и членовете на БАТА и Агенцията по Туризъм.

Тарифа за участие
Страница
Площ
Цена в лв.
Вътрешна страница
246 кв. см. (187 мм. – 131,5 мм.)
800
¾ страница
184 кв. см. (140 мм. – 131,5 мм.)
600
½ страница
122 кв. см. (93 мм. – 131,5 мм.)
400
¼ страница
61 кв. см. (46,4 мм. – 131,5 мм.)
200
Вътрешни корици
1 200
Задна корица
1 500